Fanii bucuresteni ai echipei Rapid au cele mai multe dosare cu acte premergatoare inceperii urmarii penale, potrivit Jandarmeriei Romane

Acestia sunt urmati de suporterii Stelei, fanii Dinamo fiind cei mai pasnici dintre cele trei echipe, potrivit ProSport.

Suporterii rapidisti au avut 33 de asemenea dosare, 32 pentru folosirea de materiale pirotehnice si unul pentru detinere de droguri de mare risc. Fanii stelisti au inregistrat 21 de dosare, 11 pentru folosirea de materiale pirotehnice, patru pentru incalcarea interdictiei de a participa la anumite jocuri sportive, trei pentru lovire sau alte violente, unul pentru opunere cu violenta si unul pentru ultraj. Pe numele fanilor dinamovisti au fost intocmite 12 astfel de dosare, dintre care cinci pentru folosirea de materiale pirotehnice.

Suporterii echipei FC Timisoara au "strans" zece dosare cu acte premergatoare inceperii urmarii penale, fanii galateni sase, iar cei vasluieni trei. Cate doua astfel de dosare au si fanii echipelor Universitatea Craiova, FC Brasov si Gaz Metan Medias, in timp ce un fan al Politehnicii Iasi a fost sanctionat pentru folosirea de materiale pirotehnice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.