Antrenorul Fiorentinei, Sinisa Mihajlovic, a declarat ca nu vrea ca Adrian Mutu sa plece de la echipa, pentru ca acesta este un jucator cu personalitate.

Inca o veste buna pentru Adrian Mutu. Dupa ce a aflat ca pana in septembrie nu i se va micsora salariul, romanul are sustinerea noului sau antrenor, sarbul Sinisa Mihajlovic.

"Imi place de Mutu. Este un fotbalist cu personalitate, e un pic tigan, ca si mine. Avem nevoie de astfel de jucatori cu caracter puternic, precum cel al lui Adrian. Imi pare rau pentru el, nu merita asta. Nu vreau sa plece de la Fiorentina fiindca ne poate ajuta enorm", a declarat Mihajlovic in cadrul unei conferinte de presa, potrivit Realitatea.

In prezent, atacantul roman este suspendat pentru consum de sibutramina pana la finalul lunii octombrie. Mutu mai are contract cu Fiorentina pana in vara anului 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.