CFR Cluj a castigat, duminica, Supercupa Romaniei, dupa ce a trecut de Unirea Urziceni cu 4-2, dupa executarea loviturilor de departajare,in 2009, clujenii adjudecandu-si pentru prima data trofelul, in urma unui meci cu echipa ialomiteana, incheiat tot dupa lovituri de la 11 metri.

Clujenii castiga astfel, pentru a doua oara consecutiv, Supercupa Romaniei, dupa un meci incheiat prin lovituri de departajare, impotriva echipei ialomitene Unirea Urziceni. CFR a castigat in sezonul competitional 2009-2010 si locul I in Campionatul de fotbal, precum si Cupa Romaniei. Cele 120 de minute de joc s-au incheiat la 2-2, relateaza NewsIn.

Scorul a fost deschis de CFR Cluj in minutul 12, prin golul marcat de Dominique Kivuvu. Dupa pauza,in minutul 53, acelasi Kivuvu inscrie un al doilea gol, insa in propria poarta, iar scorul devine 1-1.

Dupa 90 de minute de joc, meciul intra in prelungiri, iar dupa alte 8 minute, Marinescu inscrie pentru Unirea Urziceni si scorul devine 1-2. Inainte de pauza dintre cele doua reprize de prelungiri, clujenii egaleaza, prin Deac.

Dupa cele 30 de minute de prelungiri, la loviturile de departajare niciunul dintre jucatori nu au marcat pentru echipa ialomiteana, iar loviturile de la 11 metri au fost ratate de Marinescu, Maftei, Brandan si Petre Marin. Pentru CFR au punctat din 11 metri Picolo si Emil Dica si au ratat Gabi Muresan si Deac.

Supercupa Romaniei s-a jucat duminica, la Cluj, pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu.

Primul 11 al CFR Cluj, echipa care in sezonul 2009-2010 a reusit eventul, dupa ce si-a adjudecat Locul I in Campionat, dar si Cupa Romaniei, a fost format din Nuno Claro, Panin, Muresan, Kivuvu, Deac, Piccolo, Cadu, Culio, Hora, Bjelanvovic, Edimar. Clujenii sunt antrenati de Andrea Mandorlini.

Echipa de start de la Unirea Urziceni, antrenata de Roni Levi, a fost compusa din Arlauskis, Petre Marin, Galamaz, Maftei, Brandan, Paraschiv, Matei, Onofras, Marinescu, Neaga si Bilasco.

Aceasta a fost a doua Supercupa din istoria competitiei pe care au disputat-o cele doua echipe, dupa editia din iulie 2009, cand Urziceniul a participat in calitate de castigatoare a titlului din Liga I, iar clujenii ca detinatori ai Cupei Romaniei. In 2009, trofeul a fost adjudecat de CFR, cu 4-3, tot dupa loviturile de departajare.

Citeste si:
Liga Campionilor: Venituri record pentru o echipa de fotbal romaneasca
Liga Campionilor: Venituri...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.