Tanarul rugbyst Alexandru Gradinaru, jucator al echipei CSU Aurel Vlaicu Arad, a decedat miercuri noapte, potrivit unui anunt postat pe site-ul alexandrugradinaru.com.

“Joi dimineata Alexandru Gradinaru, numai un copil, a cedat in lupta pentru viata si s-a a plecat dintre noi intr-o lume unde poate nu va mai fi impiedicat de diferite sisteme sa-si atinga telurile”, se arata in anuntul postat pe site-ul dedicat fostului rugbyst.

“In contextul unei bronhopneumonii mixte (fungice si bacteriene) galopante, neresponsiva la tratament, venita pe fondul general cunoscut (leziune medulara completa C4 post-traumatica) al lui Alexandru Gradinaru azi la ora 5.40 a survenit un stop cardio-respirator. Acesta nu a mai putut fi resuscitat in pofida eforturilor medicilor ATI-isti oradeni. Acum, corpul neinsufletit al lui Alexandru se afla la serviciul de Medicina Legala Oradea pentru autopsie”, a declarat Alin Popescu, medicul coordonator al Federatiei Romane de Rugby, potrivit evz.ro.

Alexandru Gradinaru, in varsta de 19 ani, s-a accidentat grav pe 31 martie, in meciul dintre CSU Aurel Vlaicu Arad - CSM Stiinta Baia Mare. Acesta a suferit o leziune medulara la nivelul vertebrelor C4-C5, iar in ultimele patru luni a fost internat in mai multe clinici din tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.