Dupa ce in prima zi Romania a invins Macedonia la o diferenta de 9 puncte, ieri a obtinut o noua victorie, invingand echipa Ungariei, favorita pentru acest meci, la o diferenta de 22 de puncte

Aceasta noua victorie mareste sansele reprezentativei Romaniei sa ajunga in semifinale.

Intr-un joc plin de suspans, Romania a castigat in fata Ungariei la o diferenta de 22 puncte, aceasta din urma neterminand cele 20 de over-uri. Castigand tragerea la sorti, Romania a ales sa fie prima echipa la bataie, inscriind 139 puncte prin eliminarea tuturor jucatorilor echipei adverse in mai putin de 18,4 overuri. In obtinerea acestui rezultat o contributie semnificativa au avut-o Amitoz Gill si Ruben Bhale care au inscris 43, respectiv 32 puncte.

Echipa Ungariei a avut un inceput promitator inscriind 61 de puncte fara nicio pierdere in al 10-lea over si se indreptau spre o victorie sigura cand aruncarile bune ale lui Ruben, Keith, Anurag si Sudeep, fiecare avand cel putin 1 wicket daramat (poarta), au redus diferenta de puncte obligand Ungaria sa inscrie 43 puncte in ultimele cinci overuri. In ultimele doua overuri Ungaria trebuia sa mai inscrie 35 de puncte pentru a invinge, insa a obtinut numai 13, reprezentativa Romaniei castigand acest meci la o diferenta de 22 de puncte.

Ultimul meci din aceasta runda va fi disputat impotriva Croatiei. Sunt sanse mari ca reprezentativa Romaniei sa ajunga in semifinale insa acest lucru depinde de rezultatul meciului cu Croatia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.