Paul, caracatita prezicatoare care a avut o predictie de 100% pentru scorurile de la Campionatul Mondial de fotbal, va renunta la meseria de oracol.

Caracatita cu puteri paranormale "se va retrage din afacerea de oracol", a spus Tanja Munzig, purtatoare de cuvant a acvariului Sea Life din Oberhausen, potrivit NewsIn.

"Nu va mai face preziceri - nici in fotbal, nici in politica, lifestyle sau economie. Paul va reveni la vechea sa slujba, aceea de a face copiii sa rada", a subliniat ea, potrivit YahooNews.

Paul a avut un ultim moment de glorie luni. Angajatii acvariului au prezentat caracatitia alaturi de o replica a Cupei. Cu toate ca pe cupa se aflau trei midii, Paul a ignorat-o cateva minute. Pana la urma, a luat o midie si a devorat-o in fata camerelor. Paul a atras atentia intregii lumi dupa ce a prezis corect toate rezultatele meciurilor jucate de Germania, inclusiv infrangerea acesteia in semifinala cu Spania. Ca o incununare, caracatita a prezis corect rezultatul finalei Spania-Olanda de duminica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.