Directorul sportiv al toscanilor, Pantaleo Corvino, doreste cu orice pret sa se descotoroseasca de fotbalistul roman.

Desi din 2006 si pana in prezent, Mutu a realizat multe pentru gruparea viola: calificarea in Liga Campionilor si un total de 54 de goluri, Mutu a adus si destule belele clubului, potrivit lui Corvino.

Acesta l-a luat pe fotbalist in colimator inca din vara lui 2008: Fiorentina se batea cu AC Milan pentru un loc de Liga Campionilor, iar Mutu a luat, premeditat, cartonasul rosu, pentru a zbura la Miami si a asista la nasterea celui de-al doilea copil al sau, potrivit EVZ.ro.

"Nici nu i-a pasat de noi, si-a facut planul si dus a fost", a acuzat atunci Corvino. A urmat scandalul de dopaj in care Mutu a fost implicat si suspendarea pentru 9 luni a acestuia, moment in care Corvino a luat foc. "Mutu are o varsta si noi nu putem tine un fotbalist genial, valoros ca Jovetici, in umbra lui. Trebuie sa alegem si alegem viitorul, iar din banii de pe Mutu si din economisirea salariului lui putem face alte investitii", a spus Corvino, director sportiv la Fiorentina.

De cealalta parte, jucatorul roman nu vrea sa plece de la Fiorentina. "Am gresit fata de Fiorentina, de suporteri, de oras, am o datorie fata de toti si vreau sa mi-o platesc jucand cat mai bine si dand goluri. Nu ma intereseaza nici tarile arabe, absolut nimic, vreau sa dau totul pentru Florenta", isi motiveaza acesta alegerea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.