ANONIM.

Totul a pornit de la un apel telefonic anonim primit la cotidianul basc Gara, in care s-a anuntat, in numele organizatiei separatiste basce ETA, ca pe "Santiago Bernabeu" a fost amplasata o bomba care urmeaza sa explodeze in jurul orei locale 21:00. Dupa aflarea vestii, meciul a fost oprit, iar politia a solicitat spectatorilor sa paraseasca incinta stadionului. La ora stabilita pentru explozie, tribunele stadionului erau goale, iar dupa ce politia a perchezitionat vestiarele, jucatorilor celor doua echipe li s-a permis sa intre si sa se schimbe.

RELUARE.

Partida va fi reluata pe 5 ianuarie, de la ora locala 18:00, urmand sa se dispute cele doua minute ramase, plus alte patru de prelungire dictate de arbitrul Lizondo Cortes. Decizia a fost luata in urma unei reuniuni intre reprezentantii celor doua cluburi si Federatia Spaniola de Fotbal, iar suporterii vor putea asista la partida. De asemenea, meciul impotriva saraciei, organizat de Zidane si de Ronaldo, de azi, va avea loc, asa cum s-a prevazut, pe stadionul "Santiago Bernabeu".

ETAPA SLABA PENTRU ROMANI

Jucatorii romani care activeaza la echipe din Spania au avut o etapa destul de proasta in week-end-ul trecut. Astfel, Gica Craioveanu, intrat in repriza a doua la Getafe in infrangerea de acasa, 1-2, in fata lui Villarreal, a pasat decisiv la reusita echipei sale, care este clasata pe locul 17 in Primera Division. In liga a doua, Laurentiu Rosu nu a evoluat pentru Recreativo de Huelva, invinsa cu 1-0 la Terrassa, fiind suspendat. Costel Galca a fost "integralist" pentru Almeria in infrangerea de la Lleida, in timp ce Catalin Munteanu, titular la Murcia, a invins in deplasarea de la Pontevedra cu 1-0.