Tanara in varsta de 25 de ani, fosta iubita a fotbalistului Bruno Fernandes, era data disparuta de aproximativ o luna. Politistii au gasit parti din trupul acesteia.

Eliza Samudio, fosta iubita a portarului echipei Flamengo, cea mai populara echipa din Brazilia, a fost rapita in urma cu o aproximativ o luna dintr-un hotel din Rio de Janeiro. Potrivit descoperirilor politistilor, aceasta a fost ucisa prin strangulare, corpul fiindu-i taiat in bucati. Mai mult, o parte din trupul tinerei a fost folosit drept hrana pentru caini, in timp ce alte bucati au fost ingropate, potrivit BBC.

Tanara era insarcinata cu Bruno Fernandez, potrivit ultimelor sale declaratii, acesta fiind insurat.

Desi s-a predat politiei pentru marturii dupa ce a fost emis un mandat de arestare pe numele sau, fotbalistul in varsta de 25 de ani sustine ca este nevinovat si are constiinta impacata. Politia sustine insa ca un var de-al acestuia a prezentat dovezi potrivit carora fotbalistul este implicat in rapirea tinerei.

Politia arestat-o si pe Dayana Souza, sotia fotbalistului, dar si mai multe persoane apropiate acestuia. Intre timp, conducerea echipei Flamengo a suspendat contractul acestuia. Fernandez era portar la echipa din 2006.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.