Nici nu s-a terminat Campionatul Mondial din Africa de Sud ca au si inceput pregatirile pentru urmatoarea editie, ce va avea loc in Brazilia.

Presedintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a prezentat, joi, la Johannesburg logoul Campionatului Mondial din 2014 in cadrul unei ceremonii la care au luat parte 500 de invitati. Show-ul, care a durat aproximativ o ora, a fost gazduit de celebrul cuplu brazilian Fernanda Lima si Hilbert Rodrigo si pe scena au urcat cantareata Vanessa de Mata precum si formatiile braziliene Barbatuques si Bossa Niva, relateaza FIFA.

Logoul, creat de agentia braziliana “Africa”, reprezinta doua maini verzi si una galbena care formeaza silueta trofeului Cupei Mondiale.

In cursa pentru alegerea emblemei oficiale a turneului din 2014 au intrat 25 de agentii iar din juriu au facut parte arhitectul brazilian Oscar Miemeyra, designerul Hans Donner, supermodelul Gisele Bundchen, scriitorul Paulo Coelho, cantareata Ivete Sangalo, precum si presedintele Confederatiei braziliene de fotbal (CBF) Ricardo Teixeira si secretarul general al FIFA Jerome Valcke.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.