Dupa ce duminica seara, Galatasaray a invins cu 1-0 pe Fenerbahce in marele derbi din Istanbul, apropiindu-se la doar doua puncte de lider, Hagi a ajuns iarasi rege in Turcia. Castigator de patru ori al titlului cu Galatasaray ca jucator, Hagi pastreaza acum sanse reale de a iesi campion cu Cim-Bom si din postura de antrenor.

"Vechiul spirit al echipei Galatasaray revine. Am jucatori care sunt gata sa moara pe teren si consider ca acesta este cel mai important lucru", a declarat tehnicianul roman la sfarsitul partidei, adaugand ca echipa sa a obtinut o victorie importanta si considera ca a dominat meciul din toate punctele de vedere.
De altfel si presa turca a laudat jocul Galatei pe care a considerat-o net superioara adversarului. "Galata a jucat, iar Fener s-a uitat", a notat cotidianul Hurriet care completeaza: "Probabil ca cel mai frumos lucru care se poate spune despre derbi este ca focul leului a ars Fenerul". "Cadoul lui Hagi", a titrat la randul sau cotidianul Fanatik, care aminteste ca dupa ce a scos o remiza 2-2 cu Fenerbahce pe cand antrena pe Bursaspor, tehnicianul roman a reusit sa-si invinga acum principalii rivali. Fanatik considera ca Cim-Bom ar fi putut castiga chiar la o diferenta mai clara. O atitudine laudativa o are si ziarul Milliyet, care noteaza sec: "Triumful lui Hagi. Romanul poate ca a castigat cel mai important joc din cariera sa de antrenor, acum, cand amintirea numeroaselor partide pe care le-a jucat, a realizarilor sale individuale ca fotbalist si a golurilor pe care le-a inscris este inca vie".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.