Diego Armando Maradona a declarat pentru postul Cronica TV ca timpul lui la echipa nationala se apropie de sfarsit, lasand sa se inteleaga ca va demisiona din functia de selectioner.

"Gata, timpul meu s-a terminat. Am dat tot ce am putut. Acum vreau sa ma odihnesc si sa stau cu familia mea", a spus Maradona, potrivit goal.com.

Alejandro Mancuso, asistentul lui Maradona, spera ca acesta nu va renunta la nationala Argentinei si a declarat ca “nimeni nu poate sa arunce toate lucrurile bune pe care le-a facut pana acum”.

Luis Segura, presedintele clubului de fobal Argentinos Junior si prieten apropiat cu presedintele Asociatiei Argentiniene de Fotbal, Julio Grondona, spune ca Maradona este cel care va decide daca demisioneaza sau nu pentru ca Gordona nu a intrerupt niciodata contractul unui selectioner, scrie telegraph.co.uk.

Diego Maradona (49 de ani) este selectionerul Argentinei din 2008.

Nationala Argentinei a fost eliminata in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, de Germania, scor 4-0.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.