Editia 2010 a Turului Frantei a debutat sambata, in Olanda, cu un prolog de 9 kilometri la Rotterdam. Spaniolul Alberto Contador (Astana) este marele favorit al acestei competitii, el tintind cea de-a treia victorie in Marea Bucla. Lance Armstrong e la ultimul sau tur.

Noua etape de plat, sase etape cu profil montan dintre care trei cu final la altitudine, patru manse de munte mediu si un contratimp individual. Aceasta este reteta propusa de organizatorii Turului Frantei pentru editia 2010 a Marii Bucle.

Cei 189 de rutieri care iau startul sambata la Rotterdam sunt gata sa dea totul pentru spectacol si pentru a-si indeplini obiectivele in editia 2010 a Turului Frantei, una care se anunta extrem de interesanta, informeaza Realitatea.

Marele favorit al competitiei este spaniolul Alberto Contador (Astana), cel care are deja in palmares doua titluri, printre care si cel de anul trecut, insa acesta nu va avea viata usoara. Mai ales ca pare sa aiba o echipa mai slaba ca cea de anul trecut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.