Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal arunca bomba: Nasu' va candida pentru un nou mandat la presedintia federatiei.

Tot Dragomir sustine ca Dinu e suparat pe el pentru ca l-a ajutat pe Giovanni Becali sa vina la Dinamo. Corleone mai spune ca Dinu, ca antrenor al "cainilor", a facut zeci de blaturi.

Domnule Dragomir, se aude ca tot Mircea Sandu va fi presedintele FRF si in viitorul mandat, ca s-a razgandit intre timp...
Foarte bine face. Asta e si propunerea mea, ca el sa candideze pentru un nou mandat. Si va candida, asculta la mine.

Si daca nu o sa vrea?
O sa il fortam sa candideze. Sa fii sigur de asta. O sa ne strangem toti presedintii si o sa-l convingem sa candideze pentru un nou mandat si o sa vedeti ca tot el va fi presedintele federatiei.

DINU A INCEPUT PRIMUL

Apropo, ce a faceti?, ca presedintele FRF vrea sa va sanctioneze pentru ca l-ati facut zob pe Cornel Dinu...
Nuu, stai linistit ca nu ma sanctioneaza nimeni. M-am interesat. Am vorbit cu Mircea Sandu si nu a spus asa ceva. Si vreau sa tii cont de faptul ca Dinu nu a fost imputernicit de conducere sa vorbeasca (n.r. - Singurele persoane care pot da declaratii presei sunt: presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, presedintele executiv Giovanni Becali si antrenorul Ioan Andone).

Dar cu Dinu ce-ati avut?
Dinu este foarte suparat de venirea lui Giovanni la Dinamo, iar acum se razbuna pe cei care l-au ajutat pe Becali. Dar greseste, pentru ca eu nu l-am ajutat pe actualul presedinte de la FC Dinamo. Oricum, el a inceput, ca m-a facut mincinos...

CONFIRMA BLATUL DE LA KOSICE

E adevarat ca s-a aranjat meciul de la Kosice?
Nu vreau sa spun.

Dar ati zis-o deja, de ce va mai coditi?
Da, am spus-o, pentru ca am fost de rasul omenirii... Mare prostie a fost atunci. Am spus asta pentru ca am vrut sa stie si lumea de prostiile lui (n.r. - Cornel Dinu). Iar la Dinamo el (n.r. - Dinu), cand era antrenor, impreuna cu un conducator (n.r. - posibil Cristi Borcea) au facut o gramada de blaturi. N-a fost vorba de Mircea Lucescu, deci...

PROCURORU' VREA SA SE IA MASURI

"Au fost jigniri si invective care nu au nimic in comun cu etica ceruta de oficialul ligii. La o discutie cu argumente logice s-a raspuns cu ceea ce este mai urat si nedorit in relatiile dintre oameni. Fiind vorba de o recidiva, asteptam ca organele abilitate in fotbal sa se pronunte", a fost raspunsul lui Cornel Dinu.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.