Presedintele gruparii Real Madrid, Florentino Perez, l-a obligat pe englezul David Beckham sa evolueze cel putin 45 de minute in partida amicala cu Tokyo Verdy, deoarece in caz contrar clubul madrilen ar fi pierdut 1,66 milioane de euro, a informat miercuri cotidianul catalan Sport. "Cu putine ore inainte de meciul cu Tokyo Verdy, medicii de la Real Madrid l-au sfatuit pe antrenorul Vanderlei Luxemburgo sa nu-l utilizeze pe Beckham, iar tehnicianul brazilian l-a anuntat pe Florentino Perez. Presedintele madrilen l-a obligat pe antrenor sa-l foloseasca pe Beckham macar 45 de minute pentru a nu pierde bani", scrie Sport.

Cotidianul catalan noteaza ca gruparea madrilena va primi 22 de milioane de euro pentru "Real Madrid World Tour 2005", insa in contract exista o clauza prin care se pierde suma de 1,66 milioane de euro pentru fiecare meci in care nu joaca Beckham.
"Cum sambata, cu Beijing Gouan, Beckham nu a jucat nici un minut, Real Madrid a pierdut bani, astfel ca Perez nu a fost dispus sa mai piarda si de aceea i-a impus lui Luxemburgo sa-l utilizeze pe internationalul englez. La fel se intampla si in cazul lui Zidane si Ronaldo, desi absentele lor, specificate in alta clauza, nu se soldeaza cu pierderi la fel de mari", se arata in publicatia citata.

Potrivit cotidianului Sport, in turneul efectuat de Real Madrid Beckham s-a dovedit a fi cel mai atent cu sponsorii si suporterii, spre deosebire de alti coechipieri ai sai.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.