Mijlocasul de 24 de ani al Stelei, Banel Nicolita, a declarat ca se simte onorat sa poarte banderola de capitan.

Intr-un interviu postat pe site-ul oficial al clubului din Ghencea, Nicolita a afirmat ca principalul obiectiv este sa-i faca pe fani fericiti.

  • Banel, in primul rand, spune-ne ce inseamna pentru tine sa fii capitanul Stelei?

Este onoare pentru mine sa port banderola de capitan, este o responsabilitate mult mai mare ca pana acum si sper din tot sufletul sa rasplatesc increderea antrenorului si colegiilor mei. Faptul ca sunt capitan ma motiveaza si mai mult si vreau sa fac cel mai bun sezon al meu la Steaua de pana acum.

  • Cum decurge pregatirea din primul cantonament al verii?

Este o pregatire normala, trebuie sa tragem tare acum ca sa fim in forma maxima la startul sezonului. In noul campionat este obligatoriu sa castigam titlul.

  • Cum se descurca baietii care au venit acum la Steaua?

S-au integrat foarte bine in echipa, sunt baieti muncitori si modesti si sunt convins ca vor face performanta la Steaua. Noi trebuie sa fim uniti si sa aratam ca o adevarata familie.

  • Despre Victor Piturca ce poti sa ne spui?

Eu am mai lucrat cu dansul si la nationala, este un profesionist care comunica mereu si pot spune ca este un antrenor intelegator. Domnul Piturca ne ajuta mult sa avem incredere in noi. Imi doresc ca impreuna sa castigam tiltul si sa facem fericiti milioane de fani.

  • Un mesaj pentru toti stelistii adevarati...

Ne dorim din tot sufletul sa vina la stadion, avem nevoie de ei si fac un apel catre fani sa ne incurajeze in noul sezon. Avem cei mai frumosi fani si vreau sa-i facem fericiti.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.