Luis Suarez a fost omul meciului, reusind sa aduca o victorie istorica pentru sud-americani.

Uruguay este prima echipa calificata in sferturile de finala ale Campionatului Mondial, dupa ce a invins Coreea de Sud cu scorul de 2-1. Victoria sud-americanilor i se datoreaza fotbalistului Luis Suarez. Omul meciului a reusit doua goluri de senzatie.

Uruguay a demonstrat ca poate fi considerata o echipa de temut inca de la debutul partidei, in minutul 8, prin golul lui Suarez, dupa o centrare perfecta a lui Forlan. Sud-coreenii au egalat in minutul 68 prin Chuyoung, urmand ca Suarez sa-si ia revansa in minutul 80, cu un gol de senzatie de la nu mai putin de 16 metri

Uruguay va juca in sferturi cu invingatoarea partidei Ghana-SUA. Pana acum, sud-americanii nu au primit niciun gol in cadrul campionatului din Africa de Sud, performanta atinsa doar de Portugalia.

  • Componenta echipelor:

Uruguay: Muslera - M. Pereira, Lugano, Godin (Victorino 46), Fucile - Arevalo Rios, Perez, A. Pereira (Lodeiro 74) - Cavani, Forlan, Suarez (A. Fernandez 84). Antrenor: Oscar Tabarez.

Coreea de Sud:
Sungryong - Duri, Yonghyung, Jungsoo, Youngpyo - Sungyueng (Kihun 85), Jungwoo - Jaesung (Donggook 61), Park Ji Sung, Chungyong - Chuyonug. Antrneor: Huh Jung Moo.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.