Nationala Artistilor a castigat editia a V-a a Cupei "Iubeste Sportul"

"Tricolorii" porneau ca mari favoriti in fata lui Adras, care a ajuns in finala dupa ce a trecut destul de greu de faza grupelor. Cu toate ca a obtinut maxim de victorii pana in ultimul act, Nationala Artistilor s-a prezentat la teren cu o pleiada de 15 jucatori -numarul maxim admis de regulament-, aratand astfel cat de mare era miza, scrie campionateminifotbal.ro.

Tribuna s-a dovedit neincapatoare pentru spectatorii care si-au dorit sa vada pe viu marea finala (a existat si un soi de goarna care semana cu vuvuzela, astfel ca doar Jabulani mai lipsea), in ciuda vremii ploioase care a dominat Bucurestiul .

In aplauzele galeriei, Adras a reusit sa deschida scorul dupa o balbaiala a apararii artistilor. «Vedetele» s-au trezit, totusi, din amorteala si au egalat rapid, iar capitanul Kamara a facut 2-1. Echipele au mers cap la cap pana spre finalul partidei, cand artistii conduceau cu 4-3. Asa cum ne-a obisnuit deja, Adras a mai scos un iepure din palarie si a egalat in ultimele secunde, impingand meciul in prelungiri.

In extra-time, norocul i-a parasit pe Costin&Co., astfel ca Nationala Artistilor a mai punctat de doua ori, rezultat care le-a adus medaliile de aur. Dl. Problema&Co. s-au stropit minute in sir cu sampanie dupa aceasta performanta, in timp ce strigatele lor au rupt tacerea din cartierul Militari: "Campionii, campionii!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.