Favoritul numarul unu al turneului a tremurat serios in fata lui Alejandro Falla, pe care l-a invins insa cu 5-7, 4-6, 6-4, 7-6 (1), 6-0.

Desi columbianul Alejandro Falla, locul 60 in clasamentul TP, l-a invins pe Roger Federer in primele doua seturi, 7-5 si 6-4, Roger si-a revenit in setul al treilea, pe care l-a si cistigat. Marea provocare a venit in urmatoarea parte a partidei, cand sud-americanul a servit pentru meci. Roger a intors rezultatul, a cistigat setul si partida, castigand setul decisiv cu 6-0, potrivit GSP.ro.

"Am fost foarte norocos. Am pierdut in acest an multe meciuri pe care trebuia sa le fi castigat. Pe acesta trebuia sa-l pierd", a spus Federer. Un inceput mai putin convingator pentru campionul en titre, dar care s-a calificat in turul al doilea, unde il va intilni pe Ilija Bozoljaci din Serbia .

Victor Hanescu s-a calificat ieri in turul al doilea la turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut de Andrei Kuznetov din Rusia cu 6-7 (4), 7-6 (3), 6-3, 1-6, 7-5. Romanul, favorit 31, il va intilni in turul urmator pe Marsel Ilhan (Turcia)
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.