Asa au comentat jucatorii stelisti posibilitatea ca Gigi Becali sa paraseasca gruparea din Ghencea

Jucatorii Stelei au parut ieri extrem de motivati la plecarea spre Dublin. Majoritatea componentilor s-a aratat extrem de preocupata de importanta intalnirii, subliniind ca un eventual esec ar fi impardonabil si au comentat, de asemenea, informatiile privitoare la o eventuala cedare a Stelei de catre Gigi Becali. Gabriel Bostina a declarat ca recentele zvonuri privind soarta gruparii din Ghencea sunt o "inscenare pentru ziaristi". In alta ordine de idei, fostul galatean a afirmat ca Shelbourne are doi atacanti foarte buni.

"Plecam ca favoriti, dar in fotbal se poate intampla orice. Ne-am pregatit pentru acest meci, sa vedem ce o sa fie. Oleg Protasov o sa-i mai impiedice o data pe irlandezi. Important este sa nu luam gol acolo. Daca nu am mai juca in Ghencea in viitor ar fi un inconvenient, avem nevoie de suporteri, cunoastem foarte bine terenul si fanii de acolo nu cred ca o sa vina in alta parte. Sper s-o tinem numai in victorii, asa este obisnuita Steaua, sa castige si in amicale, si in oficiale. Sper sa ajungem in grupele Ligii Campionilor", a spus Bostina.

In aceeasi ordinde de idei, George Ogararu a declarat ca Shelbourne i s-a parut o formatie foarte agresiva. "Mi-au facut o impresie foarte buna ca echipa. La antrenamente am incercat sa imbunatatim jocul aerian. Desi este o echipa necunoscuta, este foarte puternica. In mod normal, suntem favoriti, dar trebuie sa castigam si sa demonstram lucrul asta. La Dublin vom juca pe un stadion plin de irlandezi, insa mult mai mic decat in Ghencea. Pe ei o sa-i astepte un stadion mult mai mare si mai plin la Bucuresti. Ar fi si culmea ca irlandezii sa nu-si doreasca sa ne bata, dar noi de dorim mai mult decat ei sa ne calificam", a spus Ogararu.

"Steaua este Steaua"

Victoras Iacob a declarat ca Shelbourne este "o echipa nu foarte rea, care poate pune probleme". "Daca ne mobilizam, eu zic ca ne calificam. Am vazut ca Oleg Protasov este inamicul numarul unu in Irlanda, sper sa se adevereasca si acum, sa fie din nou nasul lor. Nu pot sa zic ca suntem favoriti, dar Steaua este Steaua si avem o sansa in plus. Este o echipa destul de buna, dar nici de speriat, nu inseamna ca nu mai urcam in avion ca ne este frica de ei", a comentat Iacob. "Jancker" a mentionat ca se afla in fata primului meci in Liga Campionilor. "Daca ne ajuta Dumnezeu sa ajungem in grupe, asta chiar este un vis pentru mine. Daca trecem de Shelbourne, sper sa picam cu o echipa accesibila si, de ce nu, sa ajungem in grupe. Cred ca sunt speculatii cum ca domnul Becali ar vrea sa vanda Steaua", a spus Iacob.

Florin Lovin a declarat ca forta Stelei consta in coeziunea echipei. "S-a format o unitate de grup, ceea ce nu a fost pana acum, si asta conteaza cel mai mult, ca jucatorii sa fie prieteni. N-avem nici o scuza daca nu-i eliminam pe irlandezi. Am trecut de Valencia, nu putem sa ne impiedicam de Shelbourne. Am insistat la antrenamente pe fazele fixe, punctul lor forte. Nu mi-au lasat o impresie extraordinara si nu cred ca ne pot surprinde cu ceva. Forta este previzibila", a spus Lovin. Mijlocasul a afirmat ca trebuie ca Steaua sa dea gol in deplasare, pentru a-si usura sarcina in returul de la Bucuresti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.