Procesul dintre Bogdan Lobont si fosta sa prietena, Loredana Constantin, cu privire la incredintarea fiului lor, in varsta de doi ani si trei luni, si-a desfasurat ieri un nou termen. In prima faza, Judecatoria Sectorului 1 a dat copilul spre incredintare mamei si l-a obligat pe portarul lui Ajax sa plateasca o pensie alimentara de 5.000 de euro lunar. Jucatorul a atacat in instanta aceasta decizie.

ANCHETA

Instanta civila a Tribunalului Bucuresti a respins la un termen anterior solicitarea de a se recurge la proba cu martori sau la interogatoriu, fiind de acord doar cu efectuarea unei anchete sociale la casa pe care fotbalistul o detine in Capitala. Ancheta releva faptul ca sportivul are o locuinta frumoasa, dar sugereaza ca baietelul sa fie incredintat mamei. Avocatul Loredanei Constantin sustine insa ca aceasta ancheta nu ar fi avut rost in conditiile in care fotbalistul locuieste in Olanda.

PENSIE

Totodata, el a precizat ca suma de 5.000 de euro pe care fotbalistul trebuie sa o plateasca pentru intretinerea minorului nu este deloc mare in raport cu veniturile sale, legea obligand parintele la plata unei pensii de intretinere cu un cuantum de pana la un sfert din venituri. In acest caz, cei 5.000 de euro ar reprezenta doar a 20-a parte din castigurile fotbalistului. In replica, avocata lui Lobont a spus ca suma respectiva e foarte mare raportat la veniturile din Romania si ca, de fapt, reprezinta "o stocare a banilor in folosul mamei". Tribunalul Bucuresti a ramas in pronuntare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.