Legenda fotbalului brazilian sustine ca fostul fotbalist a preluat echipa Argentinei doar pentru ca avea nevoie de bani.

Considerati cei mai buni fotbalisti ai tuturor timpurilor, Pele (foto) si Diego Maradona au avut de-a lungul timpului o relatie de amicitie, dar si de competitie. Cea mai noua dovada este atacul lui Pelle la adresa argentinianului, pe care il acuza de faptul ca pregateste nationala Argentinei doar pentru bani.

Comentariul a survenit dupa ce Maradona s-a declarat impotriva declaratiilor fostului fotbalist brazilian, care sustine ca Africa de Sud nu are capacitatea de a gazdui Cupa Mondiala, potrivit Telegraph.co.uk.

"Nu inteleg reactia lui Maradona. L-am ajutat de mai multe ori, pentru prima sa emisiune tv, dar si pentru cateva reclame, desi intarzia la intalniri sau nu venea deloc. Observ insa ca el vorbeste la adresa mea de cate ori are ocazia, acum si in Africa de Sud, probabil ma iubeste prea mult"
, a declarat Pele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.