Nemtii au demonstrat inca o data ca trebuie sa figureze pe lista potentialilor castigatori de la Mondiale. Mai mult, acesta este al saselea turneu consecutiv in care au castigat meciul de deschidere.

Cu goluri in prima jumatate a meciului reusite de fotbalistii Lucas Podolski si Miroslav Klose, urmate de reusite din partea lui Thomas Muller si Cacau, Germania a fost considerata o echipa eficienta. De cealalta parte, australienii au avut o singura mare ocazie de gol, moment ce le-a fost de ajuns germanilor pentru a ataca.

Merita toata lauda si ar fi bine ca si celelate tari particpante sa ia exmplul nemtilor in ceea ce priveste initiativa lor de atac, comenteaza The Guardian.

In cealalta partida a grupei D, echipa nationala a Ghanei a invins, duminica, pe stadionul Loftus Versfeld din Pretoria, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Serbiei.

Click aici pentru rezumatul video.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.