Spoturile realizate de cateva dintre cele mai importante companii din domeniul bauturilor racoritoare, bere sau echipament sportiv se bucura de cea mai mare vizibilitate in mediul online. Adage a realizat o selectie a celor mai urmarite 5 spoturi video online relationate cu editia din 2010 a Campionatului Mondial de Fotbal.

  • Puma: Love=Football
Campania realizata de Puma - Love Equals Football – reprezinta o celebrare a sportului in Africa. Spotul cuprinde scene in care cativa copii joaca fotbal in strada si bucuria din timpul unui Campionat Mondial. De la lansarea sa in luna martie, campania "Love Equals Football" a raportat 390.281 de vizionari pe Internet.

Agentie: Syrup

Client: Puma


  • Coca-Cola: History of Celebration

Sponsorul oficial al Campionatului Mondial, Coca-Cola nu a lansat campania “History of Celebration” in mediul online, proiectul fiind incarcat pe Internet de revista Marketing Mix la inceputul lunii martie. Spotul il are ca protagonist pe legendarul fotbalist Roger Milla. Spotul are pana in prezent 662.383 de vizionari online.

Agentie: Santo
Client: Coca-Cola.

Descopera pe Wall-Street.ro alte 3 clipuri din topul realizat de Adage.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.