Fie ca tin cu Argentina, Brazilia sau Spania, managerii din Romania numara orele pana la debutul Campionatului Mondial de Fotbal. Executivii romani inca mai traiesc din amintirea turneului final din 1994, iar expatii mizeaza pe propriile echipe nationale.

Sotirios Marinidis CEO-ul Procter&Gamble Romania, intentioneaza sa vizioneze meciurile Campionatului Mondial in masura in care agenda ii va permite, fiind un sustinator al sporturilor de echipa. In plus, datorita diversitatii echipei P&G din Romania, care cuprinde si angajati originari din tari din regiune, a luat decizia ca meciurile sa fie transmise in direct in una dintre salile de birou.

Fiind de origine greaca si cetatenie germana, iar acum avand responsabilitati si pentru zona Serbiei din punct de vedere al business-ului, Marinidis declara ca ii va fi destul de greu sa aleaga echipa favorita intr-o competitie directa. “Sper insa ca toate aceste echipe «de suflet» vor ajunge in etape cat mai avansate ale competitiei”, afirma Marinidis.

La randul sau, omul de afaceri Jean Valvis sustine ca nu va rata meciurile din acest an. “Istoric m-am uitat la fiecare Campionat Mondial de Fotbal, nu am ratat niciunul. Este o adevarata petrecere si este placut sa urmaresti acest eveniment in fata televizorului si cu un vin bun alaturi”, afirma Valvis.

Desi spune ca este atasat sentimental de Grecia, opteaza pentru Brazilia sau Spania ca pretendente la finala.

Nu a participat la niciun campionat mondial in calitate de spectator, singura competitie la care a luat parte fiind o editie a Jocurilor Olimpice. “Nu ma voi deplasa atat de departe. In primul rand sunt foarte ocupat cu pregatirile pe segmentul apelor minerale si al vinului, avem in plan acum si culturile bio. Mai intai trebuie mult focus pe aceste aspecte, pentru a avea ulterior luxul sa plecam atat de departe”, declara Jean Valvis.

Totodata, Shmulik Porre, presedinte si CEO al producatorului de lactate Tnuva, opteaza pentru Brazilia ca invingatoare la aceasta editie a Campionatului Mondial, declarand ca va urmari cea mai mare parte a meciurilor fie acasa, fie in baruri, alaturi de prieteni.

Citeste articolul integral pe Wall-Street.ro.

Citeste si:
Cum pot managerii să iasă în evidență prin respectarea etichetei în...
Cum pot managerii să iasă în...

Shakira a dat startul Mondialului de fotbal


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.