Motorul de cautare Google s-a adaptat si de aceasta data la cel mai mare eveniment al verii, Cupa Mondiala, logo-ul fiind modificat in Goooal...

In cazul in care nu ai trait intr-o pestera anul acesta, inseamna ca stii ca ca pe data de 11 iunie incepe Cupa Mondiala la fotbal.

Google stie asta si a inceput sarbatoarea mai devreme, prin adaugarea unei mici, dar importante modificari la motorul de cautare. Tot ce trebuie sa faci este sa scrii World Cup 2010, sa dai cauta si ai sa vezi: butonul din josul paginii se transforma din Google in Gooooal.

Google este cunoscut pentru faptul ca isi adapteaza logo-ul la diferite evenimente: zile de nastere ale celebritatilor, sarbatori nationale si multe altele, insa de acesta data, a fost modificat chiar motorul de cautare in sine.

O alta modificare este aparitia unui “cronometru” pe prima pagina de cautare Google, care ne instiinteaza cate zile mai sunt pana la inceperea Campionatului Mondial, care sunt tarile participante si grupele din care fac parte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.