In ciuda faptului ca Gheorghe Florian, seful Agentiei Nationale pentru Sport, doarme in continuare, lucrarile pentru renovarea Stadionului National din Complexul "Lia Manoliu" au fost reluate. Chiar daca Guvernul Tariceanu nu a dat, inca, nici o hotarare in acest sens, Loteria Nationala a virat in contul firmei "Swietelsky" aproximativ 80 miliarde de lei vechi, astfel ca austriecii au fost de acord sa se intoarca in Bucuresti.

Ei au promis ca vor termina lucrarile pana in octombrie, dar nu inainte de a primi si restul de bani, aproximativ 50 miliarde de lei vechi. Un rol important in reluarea operatiunilor de renovare l-a avut Dan Tudose, directorul Complexului "Lia Manoliu". Daca noul gazon va fi montat pana la sfarsitul acestui an, este posibil ca in 2006, la Bucuresti, sa aiba loc o partida amicala intre Nationala Romaniei si cea a Braziliei.

Gardianul

Sursa: GardianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.