Intorsi in tara dupa un periplu de 10 zile prin Andorra, Elvetia si Italia, rapidistii spun ca returul cu Sant Julia este doar un meci de pregatire.

"Nu mai putem vorbi despre o miza, ci despre un simplu joc inaintea inceperii campionatului", a spus antrenorul Razvan Lucescu, adaugand ca tinta principala a giulestenilor o reprezinta calificarea in grupele Cupei UEFA. "Meciul cu Sant Julia este unul de pregatire pentru cel cu FC Vaslui, din prima etapa", a spus si atacantul Bogdan Mara.

MULTUMIRE

Lucescu s-a declarat multumit de modul in care au raspuns jucatorii sai in perioada de pregatire. "Mai putin conteaza rezultatele, importante au fost antrenamentele. Sunt multumit de modul cum au raspuns baietii, mai ales ca a fost o perioada dificila, cu deplasari obositoare", a precizat tehnicianul, adaugand ca atacantul Daniel Niculae va intra in programul normal de saptamana viitoare. Lucescu considera ca omogenitatea Rapidului ar putea reprezenta un avantaj in sezonul viitor: "Sunt multumit de jucatorii nou-veniti. Avem un lot omogen si, poate, acesta va constitui avantajul nostru principal".

PARERE

Cu toate ca CFR Cluj este intr-o forma foarte buna, Razvan Lucescu nu o vede ca o pretendenta la titlu: "Steaua, Dinamo si Rapid au obligatia sa se bata pentru titlu, iar in lupta intra si Poli Timisoara. Nu cred ca CFR Cluj are forta si mentalitatea sa se bata cu celelalte echipe pentru un loc pe podium. Intr-o disputa directa ar putea pune insa probleme".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.