Lotul lui Dinamo a revenit duminica in Romania, dupa stagiul de pregatire efectuat in Franta. Desi bilantul rezultatelor in meciurile de pregatire este negativ, dinamovistii au fost asteptati la aeroport de 50 de suporteri. "Este o surpriza extraordinara. Nu ma asteptam sa avem parte de o asa primire, mai ales ca am inregistrat trei infringeri", a recunoscut capitanul Florentin Petre, care a suspectat un blat: "Cred ca ne-a facut-o nea Giovanni (n.r. - presedintele executiv Ioan Becali).

Acesta din urma a revenit la sentimente mai bune fata de jucatori, gasindu-le scuze pentru evolutiile mai putin convingatoare: "Nu sint suparat de rezultatele din Franta, ci sint suparat mai mult de modul in care a fost organizat turneul. Jucatorii au acuzat oboseala si au dreptate pentru ca au facut mii de kilometri, cu cinci meciuri in zece zile".

Nu la fel de indulgent a fost antrenorul Ioan Becali, care a preluat parerile lui Ladislau Bölöni, adversar intr-un amical: "Din punct de vedere calitativ, jucatorii romani sint buni, dar mediocri la organizare si disciplina tactica".

De o veste buna a avut parte si Dorin Semeghin, care a fost reprimit in lot, dar cu un nou "ultimatum", de data aceasta din partea lui Ioan Becali: "E ultima lui sansa". •