Peste 100.000 de romani au urmarit live 3D transmisiunile de la Roland Garros, prin intermediul sistemelor 3D Full HD, amplasate in mai multe locatii din Capitala si din Oradea.
Principalul punct de atractie unde vizitatorii s-au dus pentru a vedea meciurile de tenis transmise 3D a fost Plaza Romania, unul din cele mai traficate mall-uri din Capitala. Reprezentantii mall-ului estimeaza ca, de la inceputul turneului si pana acum, peste 60.000 de bucuresteni au trecut si pe la stand-ul Panasonic pentru a experimenta tenisul in format 3D.

Pentru prima data in istorie, pasionatii de tenis de pe batranul continent si, implicit din Romania, pot viziona turneul in sistem 3D in spatii publice special amenajate. Spectatorii pot intra in atmosfera de la Roland Garros chiar daca nu se afla in Franta, gratie tehnologiei 3D care transmite meciurile din arena centrala, Philippe Chatrier si chiar detaliile din culise.

Panasonic Romania a pus la dispozitie mai multe spatii in care fanii pot veni pana la finala din 6 iunie sa urmareasca toate meciurile. Centrul comercial Plaza Romania este una dintre arenele virtuale dedicate iubitorilor de tenis, competiile putand fi urmarite in fiecare zi intre orele 10.00- 22.00.

Turneul de la Roland Garros a debutat in 23 mai si se va desfasura pana pe 6 iunie 2010. Competitia este una dintre cele mai prestigioase evenimente din calendarul sportiv si, totodata, marele slem cu audienta TV cea mai mare din Europa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.