Romania va intalni in aceasta seara de la ora 20:30 nationala Ucrainei intr-un meci amical ce se va disputa la Lvov. Mircea Lucescu, tatal selectionerului echipei Romaniei, avertizeaza ca va meciul va fi unul greu.

La fel ca si tricolorii, ucrainienii vor urmari Campionatul Mondial din Africa de Sud la televizor, scrie pariori.ro. Cu toate ca baietii pregatiti de Myron Markevych au fost eliminati la baraj de Grecia, Mircea Lucescu, este de parere ca nationala Romaniei va patimi mai mult decat cea elena, deoarece fotbalul din Ucraina este in crestere.

"O sa ne fie greu. La ei, echipa nationala e formata din jucatori care evolueaza la echipe care an de an joaca in Champions League, Sahtior si Dinamo Kiev si ce mai au pe afara", a declarat Mircea Lucescu, potrivit prosport.ro.

Cu toate acestea, potrivit pariori.ro, Romania are o cota de 1,47 la pariurile sportive.

Meciul din aceasta seara este al patrulea pe care Romania il disputa impotriva Ucrainei. Toate celelalte trei partide amicale au fost cistigate de "tricolori": 1-0 (2001, Nicosia), 4-1 (2002, Constanta) si 2-0 (2003, Donetk).

Razvan Lucescu va incepe meciul din aceasta seara cu Bilasco si Andrei Cristea in avanposturi. Cei doi jucatori au inscris in total 28 de goluri in acest sezon al Ligii 1, dinamovistul fiind goalgeterul campionatului. Desi a fost autorul celor doua goluri din ultimul meci amical cu Ucraina, Adrian Mutu, care momentan activeaza la Fiorentina, nu va participa la aceasta partida fiind suspendat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.