Avocatul lui Adrian Mutu, Francesco Rodella, a declarat ca intentioneaza sa faca recurs la TAS cu privire la suspendarea primita de jucatorul Fiorentinei.

"Ne gandim sa facem recurs la TAS in privinta suspendarii pentru dopaj a lui Mutu. Acest recurs trebuie facut pana la 15 iunie, data limita admisa", a spus Rodella, potrivit Jurnalul National.

Avocatul lui Mutu a afirmat ca audienta in cazul reducerii salariului romanului la Fiorentina ar putea avea loc la inceputul lunii iunie. "Noi nu suntem de acord cu clubul in privinta cererii de scadere a salariului, iar Colegiul Arbitral va fixa data audientei pentru a discuta aceste lucruri. Fiorentina a cerut accelerarea judecarii acestui caz si ma astept ca audienta sa aiba loc la inceputul lunii iunie. Sunt optimist in acest caz", a precizat Rodella, potrivit ProSport.


Mutu a fost suspendat noua luni

Internationalul roman a fost suspendat de Tribunalul National Antidoping din Italia pentru noua luni, dupa ce in ianuarie a fost depistat pozitiv cu sibutramina, in urma unui test antidoping.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.