Tehnicianul portughez va semna saptamana aceasta un contract pe 4 ani cu Real Madrid, unde va avea un salariu stagional de 10 milioane de euro.

Sub titlul "Real Madrid aduce un campion", ziarul Marca scrie ca Mourinho va fi prezentat marti sau miercuri cel mai tarziu si este posibil ca acesta sa fie urmat pe "Santiago Bernabeu" de doi jucatori de la Inter, brazilianul Maicon si argentinianul Diego Milito, fiind posibil ca acestora sa li se adauge si romanul Cristi Chivu, scrie Jurnalul National.

Intr-un interviu acordat postului de televiziune portughez TV1, tehnicianul portughez recunoaste stadiul avansat al negocierilor si ii avertizeaza pe viitorii sai elevi: "Nu sinteti voi vedetele, echipa este!".

“Mesajul meu pentru jucatorii lui Real, in cazul in care eu ii voi antrena, este sa nu se creada mari staruri, doar echipa e vedeta acolo unde antrenez eu. Daca accepta asta, vor veni si victoriile, asa cum s-a intimplat la Porto, Chelsea sau Inter"
, a declarat Mourinho, potrivit gsp.ro.

Sport.ro a publicat regulile lui Jose Mourinho pentru vestiarul Realului:

1.Centru de autoritate in interiorul echipei: in acest mod isi poate castiga respectul vestiarului.

2.Colaborare stransa cu oamenii sai: vrea sa-i aduca la Real pe Rui Filipe Da Cunha (preparator fizic), Jose Manuel Ferreira de Morais (asistent), Silvino De Almeida Louro ( antrenor de portari) si pe Luis Figo antrenor secund.

3.Disciplina e sfanta pentru Mourinho: cine rateaza un antrenament nu are voie sa joace in meciul urmator.

4.Crede in motivarea prin muzica: inca de la Chelsea portughezul obisnuia sa-si motiveze jucatorii prin muzica!

5. Realatia cu presa: Mourinho a demonstrat de multe ori ca prefera sa atraga presiunea asupra sa pentru a-i lasa pe jucatori sa se concentreze pe joc.

Clcik aici pentru a vedea lista intreaga cu regulile lui Mourinho.

Citeste si:
Antrenorul Jose Mourinho a anuntat decesul catelusei sale
Antrenorul Jose Mourinho a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.