Federatia ghaneza i-a cerut scuze capitanului primei reprezentative a Germaniei, dupa ce acesta a fost accidentat de Kevin-Prince Boateng si nu va putea evolua la CM 2010.

"Suntem dezolati de faptul ca Michael Ballack va rata Campionatul Mondial. El este un jucator foarte apreciat in Ghana. Ne dorim sa-l revedam cat mai curand pe gazon, Michael fiind un fotbalist extraordinar. Doar antrenorul nostru decide daca Boateng joaca sau nu pentru echipa noastra. Pot sa afirm cu toata sinceritatea ca Boateng n-a avut intentia sa-l rupa pe Ballack. Si Kevin este dezolat de tot ceea ce s-a intimplat", a declarat directorul federatiei africane, Anthony Baffoe, potrivit gsp.ro.

Michael Ballack, in varsta de 33 de ani, a declarat ca nu "ar folosi la nimic" o plangere impotriva lui Kevin-Prince Boateng. Acesta a adaugat ca intentioneaza sa-si continue cariera in ciuda accidentarii la glezna dreapta, din cauza careia nu va evolua la Cupa Mondiala.

"Nu cred ca o accidentare va pune capat carierei mele. Nu am spus niciodata ca nu voi mai evolua dupa Cupa Mondiala. Vreau sa continui sa joc la nivel inalt", a declarat Ballack, potrivit ProSport.

Citeste si : Tragedie pentru Germania: Ballack rateaza Cupa Mondiala


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.