Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, ieri, ca actuala generatie a echipei nationale nu e una a ratatilor, asa cum afirmase de curand Adrian Mutu (foto). "Poate Mutu s-a autocaracterizat", a tras concluzia boss-ul din Casa Fotbalului. "Nu e normal ce a zis Mutu despre generatia actuala. A tras o concluzie pripita. Majoritatea celor care compun actuala nationala au 26 de ani, ar avea dreptul, cu multa munca, sa obtina performante, mai ales ca au trecut putin pe langa. Nu uitati meciurile cu Slovenia sau cu Danemarca, la Copenhaga...", a spus Sandu, care a adaugat: "Nu cred ca Mutu a lansat un atac la adresa generatiei de exceptie din perioada 1990-2000. M-am pronuntat - si nu acum - ca nu mi se pare normal sa-i dam acesteia titulatura "Generatia de Aur", a mai precizat presedintele FRF.

In ceea ce-l priveste pe atacantul lui Juventus, Mutu a afirmat ca doreste sa fie un exemplu pentru tineri. "in- tr-un anumit sens pot fi un exemplu pentru tineri: cum am fost unul negativ, acum vreau sa fiu unul pozitiv, sa demonstrez tuturor ca se pot schimba, cu vointa si sacrificiu. si evident cu noroc, pentru ca este nevoie de cineva care sa creada in tine", a completat "Briliantul". Fotbalistul a fost de parere ca, de multe ori, publicatiile au exagerat in privinta sa. "De cele mai multe ori s-a exagerat, desi a fost si ceva adevarat. Vreau ca toti conationalii mei sa fie mandri de mine, mai ales cei care traiesc la Torino", a adaugat Mutu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.