Din sezonul viitor ros-albastrii vor juca pe stadionul "Gloria" din Buzau.

Informatia a fost confirmata, pentru evz, de Dan Tulpan, presedintele Gloriei Buzau.

Stadionul Gloriei Buzau e in acest moment cel mai disputat din tara. "Suntem ca Milano, avem cel putin doua echipe care joaca pe terenul nostru. E o pleasca pe capul nostru", a declarat, pentru evz, Constanatin Boscodeala, primarul Buzaului.

Masura a fost luata dupa ce Ministerul Apararii Nationale a publicat astazi un comunicat in care se precizeaza ca Fotbal Club Steaua Bucuresti SA a intarziat plata chiriei pentru Stadionul Steaua cu peste 60 de zile si conform intelegerii dintre cele doua parti, contractul este reziliat automat.

"In Ghencea nu mai puteam sta din moment ce mi-au facut chirie 25.000 de euro si cu cei 40.000 de euro impozit, nu mai am cum sa stau. Pe Stadionul Steaua nu se mai poate juca, asa au vrut ei, au umflat evaluarea ca sa ma coste mult impozitul pe cladiri", a spus Becali, potrivit sport.ro.

Finantatorul stelist a precizat ca prin mutarea la Buzau a echipei a incheiat si conflictul cu fanii "ros-albastri". "Nu o sa mai fie nicio problema cu suporterii. Ei mi-au zis sa plec din Ghencea si i-am ascultat. Ce mai vor de la mine? Sa plec de la Buzau nu se poate, ca trebuie sa ma goneasca buzoienii, iar buzoienii nu fac asta, ei ma iubesc", a mai spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.