Pentru ca i-a incredintat masina nepotului sau in varsta de doar 16 ani, Mircea Lucescu risca o pedeapsa cu inchisoare de la 1 la 5 ani.
Matei, care nu stia ca este fotografiat de paparazzii CANCAN, a fost pe rand soferul bunicilor sai. Pe parcursul curselor, in dreapta lui Matei s-a aflat permanent fie bunica Neli, fie bunicul Lucescu, care i-au oferit mezinului sfaturi pretioase in ceea ce priveste sofatul.

"Matei are carnet, a dat examen, are categoria B1, a vrut sa-mi arate, mandru, cat de bine conduce. Era o portiune scurta, n-am exagerat, nu a condus cu viteza. Tocmai si-a luat permisul in Romania, este foarte bucuros de acest fapt si a dorit sa-i arate bunicului ca se pricepe la condus. Imi pare rau, l-ati facut sa planga, a lesinat! Nu merita acest lucru. Am fost pana la cimitir, l-am dus sa vada Eminescu, Sadoveanu, chestii de cultura, tot timpul a condus cu mine langa el. Era bucuria lui extraordinara sa-l vada bunicul conducand. Matei stie de foarte mult timp sa sofeze",
a spus, pentru CANCAN, Mircea Lucescu, vorbele sale fiind intarite si de selectioner: "Matei nu a condus fara permis, el fiind posesor al categoriei B1. Nu vreau sa comentez foarte multe, cert este ca noi nu i-am fi pus niciodata in pericol viata".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.