CFR Cluj joaca maine seara, de la ora 18, la St. Etienne, cu echipa locala, in mansa a doua a turului III din Cupa UEFA Intertoto. In tur, clujenii au remizat, 1-1, intr-un meci pe care il puteau castiga daca Anca nu rata un penalty la 1-0 pentru echipa sa. Dorinel Munteanu si elevii sai pleaca astazi spre Franta, urmand ca diseara sa efectueze antrenamentul oficial, pe stadionul "Geoffroy Guichard", din St. Etienne.

Antrenorul jucator al clujenilor a repetat toata saptamana ca soarta calificarii nu este inca decisa si ca mai sunt sanse, in ciuda rezultatului nefavorabil din tur. El a spus ca mizeaza si pe jocul bun pe care il practica elevii sai pe terenuri straine. In cazul in care vor obtine calificarea in semifinale, cfr-istii vor da piept in semifinale cel mai probabil cu echipa lituaniana Jalghiris, care a invins in prima mansa cu 3-1, in deplasare, pe Aigaleo.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.