Eveniment istoric astazi in Bucuresti: Handbalistele de la Oltchim se vor confrunta cu Viborg in finala Ligii Campionilor.

Mult asteptatul meci va avea loc astazi, la Sala Polivalenta, la ora 20.45. Biletele s-au vandut deja integral, insa fanii pot urmari finala pe un ecran gigant ce va fi montat in Parcul Tineretului, potrivit Realitatea.

Handbalistele de la Oltchim au fost invinse in Danemarca la 7 goluri diferenta in meciul tur, dar sunt convinse ca minunea se poate intampla la Bucuresti. Este petru prima oara in istoria sportului romanesc cand o finala de Liga Campionilor se disputa acasa, cu trofeul pe masa.

Antrenorul echipei Oltchim Ramnicu Valcea, Radu Voina, s-a declarat sigur de faptul ca elevele sale vor incerca sa faca minuni pentru a intoarce rezultatul din prima mansa a finalei Ligii Campionilor, pierduta cu scorul de 21-28 in fata formatiei Viborg HK.

"Sper ca fetele au uitat acea repriza, iar in scurt timp sa se concentreze pentru al doilea meci. Sunt sigur ca vor incerca sa faca minuni. Va fi foarte greu, pentru ca in fata noastra se afla campioana en-titre din Liga Campionilor, cea care a jucat cinci finale in aceasta competitie. Pentru noi este prima finala, dar sper ca ele sa reuseasca sa joace ceea ce stiu cel mai bine", a spus Radu Voina, potrivit Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.