Becali a stabilit staff-ul si jucatorii Stelei, dar si noul tehnician, care cu siguranta nu este Piturca.

Dupa un sezon dezastruos Becali este decis sa schimbe totul. Astfel, formatia din Ghencea va fi recladita din temelie, oficialii si o serie de jucatori urmand sa nu mai faca parte din proiectul "Steaua", relateaza ProSport.

Intrebarea care sta pe buzele tuturor suporterilor este legata de inlocuitorul lui Stoichita. Desi multe persoane s-au bucurat de posibilitatea ca Piturca sa revina la clubul ros-albastru, varianta nu mai sta in picioare, sustine finantatorul, care se pare ca a gasit un alt antrenor.

"Eu am spus ca e posibil orice, chiar si sa-l pun pe el antrenor la Steaua. Asta i-am zis si lui Panduru. Noul antrenor care va veni la Steaua va face tot staff-ul. Acesta e deja stabilit, e batut in cuie, 500%! E altul, nu e Piturca. O sa-l prezentam cand va pleca Stoichita, cand se va termina campionatul. Si-a facut planuri in privinta staff-ului si a jucatorilor, dar nu stiu despre cine e vorba. Eu doar ma pregatesc din punct de vedere financiar pentru aceste planuri. La salariu nu ne-am inteles inca. Va veni si un presedinte pe probleme sportive, mai mult ca sigur."
, a declarat latifundiarul din Pipera la gsptv.

Citeste pe acelasi subiect:

Piturca si Becali, intalnire de gradul 0!

Ce antrenori pot veni la Steaua


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.