Borcea cumpara actiunile lui Turcu si devine numarul 1 la Dinamo!

Dupa saptamani intregi de negocieri, presedintele exectuiv al clubului din Stefan cel Mare va deveni actionar majoritar, si cel care va stabili decizii importante precum: lista de achizitii si plecarile de la echipa, numirea antrenorului, stabilirea bugetului anual al echipei si chiar componenta staffului administrativ, relateaza ProSport.

2.400.000 de euro, pretul corect

Tranzactia se va derula cu ajutorul unui intermediar, deoarece pe hartie numele actionarului nu poate fi tot Cristi Borcea. Astfel, calitatea de a fi numarul unu la Dinamo il va costa 2,4 milioane de euro, bani ce vor fi platiti in trei transe. In luna iunie a acestui an, Vasile Turcu va primi un milion de euro, aceeasi suma urmand sa fie achitata peste inca patru luni, iar ultima rata, de 400.000 de euro, pana la finalul anului.

Afacerea este extrem de importanta pentru viitorul imediat al echipei, deoarece va presupune rasturnarea echilibrului existent pana acum intre cei doi "granzi", Badea si Borcea.

"Da, asa este. Este normal sa se intample asa. Cristi Borcea este prietenul meu. Cui sa i le las? El va administra de acum actiunile mele", a declarat Vasile Turcu, actionar Dinamo


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.