CFR Cluj a mai facut un pas urias catre titlu, dupa ce a reusit sa castige in deplasare, cu Universitatea Craiova, scor 3-2. Desi in inferioritate numerica, ardelenii au revenit in frunte de la scorul 0-2.

Craiova a inceput in forta meciul de ieri, dupa ce Al. Piturca (11) si M. Costea (21) au inscris in urma unor executii senzationale. Ramasi in inferioritate numerica, ardelenii au preluat cu autoritate controlul jocului. Astfel, clujenii au egalat prin Traore (63), pentru ca Bud (82) sa aduca egalarea, potrivit Libertatea.

In minutele de prelungiri, pe fondul unui joc bizar al gazdelor, CFR a dat lovitura, marcand golul victoriei prin Cadu. “Echipa a intors un rezultat cu un om in minus si merita tot respectul meu. Si nu numai al meu. Acest meci a insemnat titlul de campioana pentru noi”, a declarat, fericit, dupa meci, presedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Muresan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.