In aceasta vara, Televiziunea Romana, in calitate de radiodifuzor primar, va transmite cel mai mare eveniment fotbalistic.

Grila de programe a TVR 1 si TVR HD va cuprinde spatii ample alocate transmisiunilor in direct ale celor mai importante evenimente si meciuri ale acestui Campionat Mondial, informeaza tvr.ro.

In pregatirea debutului acestui regal fotbalistic, din 10 mai, la TVR 1 si TVR HD va putea fi urmarit in fiecare zi de luni, marti si miercuri a saptamanii, de la ora 17.55, documentarul Drumul catre Africa de Sud.

Fiecare dintre cele 16 episoade ale documentarului se va concentra asupra evolutiei a cate doua echipe si a meciurilor lor de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2010.

Nu vor lipsi cele mai tari faze si goluri care au dus cele 30 de echipe in Africa de Sud, alaturi de campioana din 2006, Italia si tara gazda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.