Dupa esecul de la Viborg, fetele de la Oltchim inca mai spera la trofeu, chiar daca niciodata in istorie, in finala Ligii nu s-a revenit de la 7 goluri.

Lipsa de tupeu si agresivitate in joc, aparare slaba, atac fara luciditate. Acestea sunt principalele reprosuri pe care antrenorul "galacticelor" le-a facut sportivelor, dupa meciul tur al finalei Ligii Campionilor, disputat la Herning, scrie Adevarul.

Fanii Oltchimului au uitat repede ca antrenorului Voina i-a facut fericiti, cu finala mult visata, si i-au cerut demisia celui care a dus pentru prima data dupa revolutie o echipa romaneasca in cea mai importanta finala europeana a cluburilor, relateaza sport.ro.


Cu toate acestea, ministrul Daniel Petru Funeriu a transmis un mesaj de incurajare fetelor de la Oltchim:

“Prezenta, dupa multe decenii, a unei echipe romanesti de handbal in finala Ligii Campionilor, cea mai prestigioasa competitie europeana intercluburi, este pentru noi toti un prilej de bucurie si de mandrie. Am sperat, la inceputul fiecarui sezon de cupe europene, ca echipele romanesti vor ajunge cat mai departe, dar finala Ligii Campionilor a fost mai mereu un obiectiv mult prea indepartat. Anul acesta, visul a devenit realitate si o natiune intreaga este cu sufletul alaturi de voi. Sunteti campioanele inimilor noastre, va admiram si va iubim pentru ca ati transformat zilele de sambata si duminica, in care ati evoluat, in sarbatori ale romanilor.

Stiu ca meciul tur cu Viborg nu a iesit asa cum v-ati imaginat si cum ne-am fi dorit. Mai exista insa o revansa la Bucuresti, la care veti simti aproape inimile milioanelor de romani. Principiul olimpic «Ai invins, continua, ai pierdut, continua» va dobandi noi valente in Sala Polivalenta din Bucuresti. Sunt sigur ca victoria este inca posibila.

Va doresc sa transformati noaptea de sambata in revelionul bucuriei tuturor romanilor.

Suntem mandri de voi si, orice ar fi, va vom sustine pana la capat!”

Mansa a doua va avea loc sambata, la Bucuresti, de la ora 20.45, si va fi transmisa in direct de ProTV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.