Gesturile lui Cristi Chivu la adresa fanilor Romei dupa finala Cupei Italei nu vor ramane nepedepsite. Dosarul fundasului roman a ajuns pe masa procurorului general al ligii italiene, care a deschis impotriva acestuia o procedura disciplinara.

Scuzele nu au fost suficiente pentru Chivu, dupa ce romanul le-a aratat degetul mijlociu fanilor de la AS Roma, echipa la care a evoluat vreme de patru sezoane, intre 2003 si 2007. Presa italiana anunta ca fundasul lui Inter risca o pedeapsa de trei etape de suspendare pentru iesirea necontrolata de la sfarsitului meciului dintre Inter si AS Roma, contand pentru finala Cupei Italiei, scrie Click.

"Christian Chivu a facut un gest urat. Fundasul, indreptandu-se spre Tribuna Tevere, a facut un gest obscen, ducandu-si mainile in zona inghinala, pentru a raspunde la multiplele insulte primite in timpul meciului, in special in partea secunda, cand a ocupat partea din teren de langa sectorul fanilor romani", scrie presa italiana, transmite EVZ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.