Antrenorul echipei de handbal masculin HCM Constanta, sarbul Zoran Kurtes, in varsta de 44 de ani, a murit, sambata dimineata, in camera hotelului din Mamaia unde era cazat, inecat cu propria voma.

Medicii care au efectuat autopsia au declarat ca tehnicianul sarb, Zoran Kurtes, s-a inecat cu propria voma.

"Antrenorul a murit prin asfixie mecanica, prin aspirare de continut gastric", a declarat Marius Popa, purtatorul de cuvant al Seviciului de Medicina Legala Constanta. Initial se credea ca antrenorul ar fi murit din cauza unui atatc de cord.

Urmeaza sa fie facute examenele de laborator, histopatologic si toxicologic, pentru a se putea stabili ce a provocat voma.
Trupul neinsufletit al antrenorului va fi transportat in Serbia, intr-un sicriu sigilat.

Kurtes antrena echipa constanteana din 2008 si a castigat doua titluri nationale cu HCM. Zoran Kurtes, fost antrenor al echipei nationale a Serbiei, a mai pregatit echipe precum Vojvodina Novi Sad si Pick Szeged, transmite NewsIn.

Zoran Kurtes, in varsta de 44 de ani, era casatorit si avea doi copii.

Cupa la handbal masculin s-a amanat

Cupa Romaniei la handbal masculin, care trebuia sa aiba loc in perioada 12-15 mai, va fi amanata cu o saptamana, ca urmare a decesului antrenorului echipei HCM Constanta, Zoran Kurtes, a declarat, pentru NewsIn, presedintele FRH, Cristian Gatu.

La Cupa Romaniei participa echipele clasatate pe locurile 1-8 in clasamentul Ligii Nationale. Titlul de campioana in acest sezon a fost castigat de HCM Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.