Jucatorii constanteni au intrat miercuri pe terenul de antrenament, insa au refuzat sa se pregateasca, din cauza restantelor financiare pe care conducerea clubului le are fata de ei.

"Am hotarit sa renuntam la antrenament, exista datorii foarte mari fata de noi, iar situatia de la club este grava.Am fost acuzati ca sintem mercenari, dar lumea trebuie sa stie ca nu numai noi sintem de vina pentru rezultatele din ultima vreme. Nu ne-am mai primit banii de trei luni.
Nu avem de mincare, nu avem unde sa facem dus. A trebuit sa ne facem nevoile la toaletele de la Mc Donald's. Sintem sunati de bancile la care avem rate pentru ca nu ne putem plati ratele.Nu putem sa ne imprumutam la infinit. Am primit aceleasi promisiuni din partea conducerii, dar nu mai avem incredere. Vrem fapte"
, a declarat mijlocasul Florin Patrascu, potrivit gsp.ro.

"Avem familii, avem fiecare probleme, nu mai putem, suntem la capatul rabdarii. Ni s-a promis ca se vor da banii pana vineri, vineri nu ni s-au dat si tot asa. Din cate am auzit, multi jucatori vor baga memorii. Nu stiu unde se va ajunge si ce se va alege de club", a afirmat Vasile Pacuraru, adaugand ca pana cand nu se vor rezolva problemele, el si colegii sai nu se vor antrena, scrie realitatea.net.

Fundasul a explicat ca pentru partida din deplasare cu FCM Bacau, programata, sambata, in cadrul etapei a XXVII-a a Ligii a II-a, jucatorii se vor antrena doar cat sa nu se faca de ras. "Pentru meciul meciul de la Bacau o sa ne antrenam asa, putin, doar ca sa nu ne facem de ras", a precizat Pacuraru, potrivit Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.