Gimnastele junioare au reusit sa castige trei medalii in finalele pe aparate la Campionatul European de la Birmingham, dintre care una de aur la proba de sol.

Larisa Iordache a reusit sa termine finala probei de sol pe cea mai inalta treapta a podiumului, cu nota 14,275, la egalitate cu rusoaica Anastasia Grisina. In aceeasi finala a mai concurat si Diana Bulimar, dar aceasta a ratat primele locuri si a terminat pe pozitia a patra, informeaza NewsIn.

In finala probei de la barna, aceeasi Larisa Iordache a castigat medalia de argint, cu nota 14,575, in timp ce o alta romanca, Madalina Neagu, a terminat doar pe locul sase.

Ultima medalie a delagatiei Romaniei a fost obtinuta de Diana Bulimar, care a cucerit bronzul in finala de la paralele, cu nota 13,575. Larisa Iordache si Dorina Rusu au mai participat si la finala probei de sarituri, dar au terminat concursul doar pe locurile patru, respectiv sase.

La Campionatul European de la Birmingham, nationala de junioare a mai obtinut o medalie, la individual compus, tot prin Larisa Iordache, care a terminat pe locul trei.

De asemenea, la senioare, Amelia Racea este noua campioana europeana la barna, iar Raluca Haidu si Diana Chelaru au obtinut bronzul, la barna si sol, conform Realitatea.Net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.