Mijlocasului Gabriel Bostina ii expira contractul cu Dinamo la finalul acestui sezon.

Inainte de a spune adio echipei din Stefan cel Mare, Bostina a declarat ca vrea sa se desparta intr-un mod civilizat de gruparea "alb-rosie", alaturandu-se lotului pregatit de Cornel Talnar, informeaza site-ul oficial al clubului.

"Nu am intors niciodata spatele echipei Dinamo! Nu am intors niciodata spatele fotbalului! Am fost alaturi de un coleg care a trecut prin momente grele, nimic mai mult. Am facut-o din spirit... Regret ca echipa a suferit doua rezultate negative. Si cu prezenta noastra in teren se putea intampla la fel. Chiar daca angajamentul meu cu Dinamo ia sfarsit peste cinci etape, vreau sa pun umarul la realizarile echipei cu acelasi interes, asa cum facut-o intotdeauna cand s-a apelat la mine. Imi doresc ca modul cum ma despart de Dinamo sa fie unul civilizat, cum merita fiecare dintre noi!", a declarat Bostina pentru fcdinamo.ro.

Dupa meciul cu Poli Iasi, scor 1-1, din etapa a XXIX-a a Ligii I, conducerea clubului Dinamo Bucuresti a decis sa-i reprimeasca in lot pe jucatorii Andrei Margaritescu, Ianis Zicu, Adrian Cristea si Gabriel Bostina, potrivit ProSport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.