Sub motto-ul Suteaza cu Conti, in calitate de sponsor oficial al Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010 din Africa de Sud, Continental a oferit studentilor din Romania ocazia de a castiga doua bilete ContiPremium, cu toate cheltuielile incluse, la unul din meciurile din Africa de Sud si un program-cadru atractiv pentru a descoperi cultura, natura si stilul de viata african.

Concursul, la care au participat 657 studenti de la sase universitati din Romania, s-a desfasurat din februarie pana pe 23 aprilie, in cadrul diverselor evenimente de recrutare din Timisoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Brasov si Baia-Mare.

Biletele castigatoare, ale studentelor Andreea Dumitrascu de la Facultatea de Mecanica a Universitatii Politehnice din Timisoara si Bianca Benchea de la Facultatea de Inginerie si IT a Universitatii Lucian Blaga din Sibiu au fost extrase astazi, in prezenta Prof. Dr. Ing. Ioan Mihu de la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, a lui Oswald Kolb, Director General si a Lacramioarei Daraban, Director de Resurse Umane la Continental in Sibiu.

„Dedicarea si lucrul in echipa reprezinta caracteristici importante atat pentru realizarile sportive cat si pentru excelenta in afaceri. In calitate de sponsor oficial in cadrul diverselor manifestari fotbalistice, nu numai ca am amplificat constientizarea brand-ului nostru, dar am avut de asemenea ocazia de a promova Continental ca angajator atractiv la nivel international”, a declarat Sehnaz Oezden, Director de Corporate Employer Branding si Recrutare la Continental.

„Rezultatele acestui concurs au depasit asteptarile noastre: am constatat iarasi ca fotbalul este foarte indragit de romani - in campus si in afara acestuia. Le uram celor doua castigatoare un sejur foarte placut alaturi de Continental la Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2010 din Africa de Sud”
, a adaugat Corina Costea, Coordonator Employer Branding si Recrutare al Continental Romania.

La nivel european, departamentul Employer Branding si Recrutare central al corporatiei Continental a oferit 16 bilete pentru meciurile Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010™ din Africa de Sud.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.